Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat cu certificat de calificare nivelul 2. Studii necesare pentru accesul la programul de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala.
COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE:
1: Aplicarea normelor de securitate și sănătate în muncă
2 : Aplicarea normelor de protecția mediului
3: Organizarea activității proprii
4: Aplicarea normelor de igienă și de siguranța alimentelor
5: Intocmirea documentelor specifice
6: Aprovizionarea cu materii prime și auxiliare necesare preparării produselor din carne
7: conservarea - maturarea materiilor prime
8 : Prepararea compoziției pentru semifabricatele în membrană
9 : Prepararea semifabricatelor în membrană
10 : Prepararea specialităților din carne
11 : manipularea și transportul materiilor prime, auxiliare și a semifabricatelor
12 : Prelucrarea primară a materiei prime din peste
13 : Procesarea peștelui prelucrat inițial și a subproduselor din pește
14 : Recepționarea materiei prime din peste
15 : Prelucrarea deșeurilor din pește
16 : Ambalarea și depozitarea produsului finit din pește
TAXA TOTALA A CURSULUI : 550 LEI ACHITABILA IN RATE
DURATA CURSULUI : TOTAL 720 ORE, din care240 ore pregatire teoretice si 480 ore pregatire practica.
Documente necesare pentru inscriere: - copie ultimul act de studii - copie carte / buletin de identitate - copie certificat de nastere - copie certificat de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui) - dosar cu sina