--2-- ACCRSSR OLT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 ASOCIATIA PT. CONSILIERE SI RECALIFICARE SLATINA
miercuri, 01 Mai 2024 | 5:50
 
 


Despre noi

ACCRSSR

reclama

  ACCRSSR

ASOCIATIA PENTRU CONSILIERE CALIFICARE RECALIFICARE SLATINA SUD DIN ROMANIA I nvățarea pe tot parcursul vieții ar trebui abordată ca o necesitate obiectivă impusă de tranziția către o economie și o societate bazata pe cunoaștere.

Strategia adoptata de asociatia noastra urmărește dezvoltarea unui sistem de formare profesională continuă, transparent și flexibil, care să asigure creșterea ocupabilității, adaptabilității și mobilității forței de muncă și care să răspundă nevoilor companiilor de forță de muncă calificată. Strategia a fost elaborată având în vedere participarea la procesul de învățare pe tot parcursul vieții.Este important să investim în formarea profesională continuă. Transformările economice din ultimul timp și noile oportunități apărute solicită din partea fiecărei persoane un efort de adaptare și, în special, de construire a propriilor calificări pe baza noilor cunoștințe dobândite în timp și situații diferite. Educația și formarea profesională, indiferent dacă se desfășoară în cadrul unui sistem formal, la locul de muncă sau în mod informal, reprezintă pentru fiecare cheia evoluției în carieră și a dezvoltării personale. Formarea profesionala continua este importantă pentru susținerea transformării forței de muncă, fiind principalul instrument prin care aceasta se poate adapta la noi cerințe, facilitând astfel mobilitatea între diferite sectoare de activitate. Acumularea de cunoștințe și abilități permite îmbunătățirea poziției pe piața muncii, ducând în același timp și la creșterea productivității. Schimbările rapide în toate domeniile determină un spectru al nevoilor de noi competențe mult mai dinamic. Investiția în formare aduce beneficii atât persoanei cât și întregii societăți. Oferta ocupationala promovata de ACCRSSR este adaptata cerintelor pietei muncii, orientarea fiind facuta către o societate bazată pe cunoaștere, dezvoltarea resurselor umane cu scopul de a încuraja angajații să dobândească noi competențe și să accepte mobilitatea ocupațională. În același timp, promovam calitatea ofertei de formare și asiguram relevanța acesteia în raport cu abilitățile, cunoștințele și nevoile persoanei. ACCRSSR dorește o schimbare a mentalității în ceea ce privește formarea profesională, în sensul creșterii gradului de conștientizare cu privire la importanța învățării continue, a gradului de motivare pentru lărgirea cunoștințelor și dezvoltarea competențelor persoanelor.


IMAGINI



 
 
CONTACT ASOCIATIA PT. CONSILIERE SI RECALIFICARE SLATINA

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

ACCRSSR, cursuri calificare, recalificare, slatina, olt, bals, caracal, scornicesti, potcoava, barman, ospatar, patiser, ofetar, bucatar, brutar, morar, electrician, sudor electric, autogen, zidar, faiantar, mozaicar, fierar betonist, zugrav, vopsitor, croitor, coafura, frizerie, mecanic auto, lacatus mecanic, bobinator, inspector resurse umane, contabilitate, operator pc, calculator, programator, motostivuitorist, fochist, laborant operator tratarea apei, cursuri recunoscute, certificat calificare, certificate recunoscute , reduceri calificare, tamplar dulgher, parchetar linolist, slatina, olt, diploma, certifivat, calificare, recalificare, recunoscuta, apostila, Free counters!
 
X